default image

Kay, Saskia en Jamie Alphen a/d Rhijn 05/03/18

Hoe leuk dat wij een fotoshoot hadden gewonnen via Facebook! Jolanda was heel flexibel met het inplannen van een datum en plaats. Tijdens de shoot was ze heel ontspannen en had ze veel over voor een mooi plaatje: vieze schoenen en kleren waren voor haar geen probleem! We zijn blij met het uiteindelijke resultaat, waar hele leuke en mooie foto’s bij zitten! Super tof dat we zelfs een foto op canvas hebben gehad, die snel besteld was. Dank je wel Jolanda

 

default image

Esther & Dimitri Lisse 05/03/18

Op FB Zag ik een oproep voorbij komen voor een fotoshoot, in trouwjurk, tussen de bloemen in de bollenvelden met nog andere bruidjes.

Ik dacht leuk! Kan ik mijn mooie jurk nog een x aan.
Dus mij aangemeld....
En tot mijn verbazing was ik ook nog geselecteerd.
In de app hebben we met alle fotografen...het waren er er een aantal, en de bruidjes afgesproken.
Op de afgesproken dag was ik heeeeeel erg nerveus, want ja ik kende niemand...hoe zou het gaan....was ik wel goed genoeg...was iedereen wel aardig....van dat soort dingen.
Maar ik kwam aan en ben, nadat ik mij aan iedereen had voorgesteld, naar boven gegaan. Jurk aantrekken....maar ow wast was ik nerveus. Iedereen was erg lief en begripvol, en Jolanda stelde mij erg op mijn gemak, ondertussen hielp ze mij in mijn jurk.
Nou dat was gelukt, en ik voelde mij al een stukje beter.
Daarna zijn we met zijn allen op pad gegaan om de foto's te maken. We gingen om beurten met verschillende fotografen aan de slag.
Wat ik erg prettig vond is dat Jolanda mij erg op mijn gemak stelde...ze is geduldig, rustig en dat is erg fijn.
Niets was gek en alles was goed. Ook stelde ze wat poses voor, wat erg fijn en duidelijk was, dat helpt natuurlijk ook om leuke en mooie plaatjes te krijgen.
We hebben erg gelachen, en de sfeer was erg los en ontspannen. Wat een gezellige en fijne dag was dit geworden. Erg bijzonder!
Toen was het wachten op het resultaat....wauw! Nog mooier dan ik had gedacht. Ik ben er stil van. Wat een mooie foto's en mooie herinnering aan deze bijzondere ervaring. Wie kan er nou zeggen dat ze met 2 andere bruidjes tussen de bloemen heeft gestaan, in de bollenvelden? Ik!

En de belofte om nog een x een shoot te doen staat. Dat gaan we gauw een keer afspreken.

Bedankt voor alles je bent een lieverd, en een goede fotograaf!

Liefs Esther ? (en Dimitri)