Hallo!

Welkom op mijn website, mijn naam is Jolanda Hulst. Ik ben geboren in Purmerend en woon inmiddels in de prachtige Bollenstreek, Hillegom om precies te zijn.  Hier woon ik samen met mijn lieven vriend en onze lieve valkparkieten Cisco en Pip.

Sinds een aantal jaar ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van fotografie en vind ik het zo ontzettend leuk dat ik er meer mee wil gaan doen.

Tot nu toe houd ik mij veelal bezig met natuurfotografie en straatfotografie. Maar dit wil ik graag uitbreiden naar fotoshoots voor gezinnen, kinderen. portretfotografie., maar ook zwangerschappen en Newborn shoots. Omdat ik dit voornamelijk doe om mijn portfolio uit te breiden en nog veel wil leren van het fotograferen, zijn mijn prijzen daar op aangepast. Ik wil mijn vooral richten om mensen/gezinnen/stellen die niet het niet breed hebben, maar toch prachtige foto’s willen hebben. 
Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de pagina tarieven.

Wilt u met uw gezin een prachtig moment vastleggen, of een ander bijzonder moment laten fotograferen? Neem dan contact met mij op, dan bespreken wij uw wensen!

 

 

De persoon achter de camera, Jolanda.