Zoals ik als schreef op de pagina ‘Wie ben ik?’ wil ik mij richten op de mensen/gezinnen die het niet breed hebben. Vaak is een fotoshoot vrij prijzig en wordt de keuze gemaakt om het niet te doen. Ik gun iedereen prachtige foto’s, kijk snel verder op de pagina. Heeft u vragen? Stel dan uw vraag via de contact pagina, stuur een mail info@jolandahulstfotografie.com of bel/whatsapp
+31 (0)6 55 16 50 51


Prijzen familie shoot
Een foto van de (klein) kinderen voor opa en oma of voor thuis aan de muur is natuurlijk prachtig!
Wie wil dat nou niet? Het is natuurlijk ook erg leuk om met het hele gezin/familie op de foto te gaan. Een foto zegt meer dan duizend woorden!
De familie shoot zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren. 

Prijzen:
Familie fotoshoot 1 – 1,5 uur :           €100- ** 
   Extra styling (make-up/haar) :           Op aanvraag
  Fotoproducten                         :           Op aanvraag

 

Prijzen love shoot
Een love shoot is een erg leuke ervaring! In een gezellige ontspannen sfeer maken we mooie spontane en romantische foto’s van jullie. Als jezelf een leuk idee hebt voor de shoot laat dit dan weten, we zullen dan de mogelijkheden bespreken.
De shoot zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren.

Prijzen:
Fotoshoot 1 tot 1,5 uur           :           €75,00 **
Extra styling (make-up/haar) :           Op aanvraag
Fotoproducten                         :           Op aanvraag

 

 Prijzen zwangerschap of newborn shoot

Momenteel alleen op aanvraag, voor meer informatie en het bespreken van uw wensen kunt u bericht sturen via de contactpagina, een mail naar info@jolandahulstfotografie.com of bellen op
+31 (0)6 55 16 50 51

 

Voor de fotoshoot zullen we altijd opzoek gaan naar een mooie (buiten )locatie en zullen we op een relaxte manier de foto’s maken. Worden de foto’s in de studio gemaakt, dan zal er een extra bijdrage in rekening worden gebracht i.v.m. de huur van de studio.

De eerste foto’s zal ik binnen 1 week aanleveren zodat u al een klein voorproefje heeft. De overige foto’s zullen binnen 4-6 weken naar u toegestuurd worden. De foto’s zullen in hoge resolutie verstuurd worden via WeTransfer. (gemiddeld 15-20 foto’s m.u.v. bruidsreportage)  De uitgebreide voorwaarden vindt u op de pagina Algemene voorwaarden.

Extra fotoproducten
Het is mogelijk om uw foto’s (op speciale wijze) te laten afdrukken, denk aan canvas, (plexi)glas, hout of zelfs een telefoonhoesje. Ook is het mogelijk om foto’s na te bestellen, neem hiervoor contact met mij op.

Prijzen voor losse foto’s:
10×15                         €  2,50
13×18                         € 3,50
20×30                         € 5,50
30×40/45                   € 10,00

 


* Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend, u betaald alleen eventuele reiskosten 
** Reiskosten: Binnen een straal van 15km vanaf 1441 XX, Purmerend inbegrepen. 
15 tot 50km €30,00
Vanaf 50km op aanvraag